Kontorshund Kezo Axxima

Axxima Ekonomi - Din flexibla ekonomibyrå

Vårt mål är att alltid vara en personlig redovisningsbyrå som företagaren känner sig trygg i att lämna sin ekonomi till. Och för att kunden ska känna sig trygg, arbetar vi med stort engagemang,  är tillgängliga, med proaktivitet i fokus. Genom tydlig kommunikation vill vi stärka förtroendet bland våra kunder. En långsiktig och förtroendefull kundrelation värderar vi högt. Vi ser gärna att kunderna kommer förbi och samtalar över en kopp kaffe. Vi har vårt kontor i Sisjön, Göteborg.

Genom våra tjänster erbjuder vi små och medelstora företag samt privatpersoner, allt från enstaka ekonomiska tjänster till helhetslösningar, skräddarsydda efter kundens behov. Vi arbetar enligt Svensk Standard för Redovisningstjänster, REX, vilket är ett ramverk för kvalitetssäkrad redovisning. Kontroller av vårt förbund utförs fortlöpande avseende utförda arbeten, dokumentation och arbetsrutiner.

Vi är en digital byrå som jobbar med moderna plattformar, appar och andra digitala flöden för att få bokföringen så smidig som möjlig. Idag arbetar vi nästan uteslutande digitalt med alla våra kunder och vill gärna fortsätta ligga i framkant när det gäller digitalisering och ny teknik. Trots det tror vi inte på ”bokföring som sköter sig självt” utan allt material granskas och kvalitetssäkras av våra medarbetare så att du som kund kan känna dig trygg med att det blir rätt från början till slut.

Välkommen till framtiden och vårt härliga gäng!

Lediga tjänster

  • Just nu söker vi en Redovisningskonsult till vårt team i Sisjön. Läs mer om tjänsten via platsannonsen hos Vega HR.
  • Just nu har vi inga lediga tjänster men vi tar gärna emot spontana ansökningar inför framtida rekryteringar. Skicka ditt CV till info@axxima.se