Om Axxima Ekonomi

Vårt mål är att alltid vara en personlig redovisningsbyrå som företagaren känner sig trygg i att lämna sin ekonomi till. Engagemang, tillgänglighet, att vara proaktiv och kommunikation är några av de punkter som vi fokuserar på för att få kundens företag dit kunden önskar. En långsiktig och förtroendefull kundrelation värderar vi högt. Vi ser gärna att kunderna kommer förbi och samtalar över en kopp kaffe.

Vi erbjuder små och medelstora företag samt privatpersoner, allt från enstaka ekonomiska tjänster till helhetslösningar, skräddarsydda efter kundens behov. Vi arbetar enligt Svensk Standard för Redovisningstjänster, REX, vilket är ett ramverk för kvalitetssäkrad redovisning. Kontroller av vårt förbund utförs fortlöpande avseende utförda arbeten, dokumentation och arbetsrutiner.

 

Vi är en digital byrå som jobbar med moderna plattformar, appar och andra digitala flöden för få bokföringen så smidig som möjlig. Idag arbetar vi nästan uteslutande digitalt med alla våra kunder och vill gärna fortsätta ligga i framkant när det gäller digitalisering och ny teknik. Trots det tror vi inte på ”bokföring som sköter sig självt” utan allt material granskas och kvalitetssäkras av våra medarbetare så att du som kund kan känna dig trygg med att det blir rätt från början till slut.

Läs mer om våra tjänster!

Välkommen till framtiden och vårt härliga gäng!

Helene

Helene Andersson

Ägare och Auktoriserad Redovisningskonsult

Sofia

Sofia Labe

Kontorschef och Auktoriserad redovisningskonsult

Jennifer

Jennifer Granberg

Teamledare och Auktoriserad redovisningskonsult 

Malin

Malin Olofsson

Teamledare och Redovisningskonsult

Bild saknas, kommer inom kort

Carola Andersson

Redovisningsassistent

Maria

Maria Rauseus

Redovisningsassistent

Christina

Christina Lamton

Receptionist/administratör

Bild saknas, kommer inom kort

Svetlanda Kucherenko

Auktoriserad redovisningskonsult
SRF-certifierad affärsrådgivare

Liselott

Liselott Nilsson

Redovisningsassistent

Bild saknas, kommer inom kort

Helena Leffler

Redovisningskonsult